Coaching, kineziológia nőknek, anyáknak

Anyalélekegyensúly

Anyalélekegyensúly

Amit az advent első gyertyagyújtásáról tudni érdemes

Van-e hited?

2019. december 03. - Anyalélekegyensúly

christmas-4642645_1920.jpgElérkezett az adventi időszak. Az advent szó eljövetelt és felkészülést jelent. Jézus eljött, és újra eljön, adventben erre készülünk. Lelkileg. Ráhangolódva. Megtisztítjuk lelkünket, kinyitjuk a szeretet befogadására, mivel nem könnyű átélni mindezt az időszakot, ha csak úgy beleesünk. Ezért fontos, hogy ne legyél stresszes, fontos, hogy szánj időt magadra. Az advent egy lehetőség. Lehetőség, amit Isten kínál, hogy a karácsony mélyebb legyen.  Az már a mi döntésünk és személyes felelősségünk, hogy hogyan élünk mindezzel. Ez az időszak alkalmas arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, magunkkal, lelkünkkel foglalkozzunk. Az adventi időszakban, 4 héten keresztül, minden vasárnap meggyújtunk egy gyertyát. Mindegyik gyertyának van egy jelentése. Az első gyertya a hitet jelképezi. Ezt gyújtottuk meg most vasárnap. Érdemes minden egyes alkalommal végiggondolni a gyertya gyújtásakor ennek jelentését! 

  • Végiggondoltad-e azt, hogy Te hiszel-e valami felsőbb rendű erőben (Istenben, vagy hited alapján bárki másban) ?
  • Hiszel-e önmagadban?
  • Hiszel-e abban, hogy el tudod érni a kitűzött céljaidat?
  • Hiszel-e abban, hogy minden okkal történik?
  • Egyáltalán van-e hited bármiben is?

 

sparkler-677774_1920.jpgHiszen az igazi hit mindenben segítség és megoldás lehet mindenki számára! Az életben egy biztos van, hogy minden változik, ezért a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, higgy az álmaidban, higgy a szeretetben, mert ez az, ami, ha biztosan megvan benned, az elkísér az utad során és mindig ott lesz támaszként. Az önmagunkba vetett hit által találjuk meg a boldogságunk forrását, hogy kik is vagyunk valójában, vagy mivé szeretnénk válni. Ehhez el kell hagynunk a félelmeket, kilépni a mártír szerepből, elengedni a folyamatos megfelelést a külvilág felé, elengedni egy minket nem szolgáló, mások által felállított "értékrendet". A legtöbb esetben a lehető leggyorsabb úton szeretnénk eljutni a személyes fejlődésünk útján. Viszont az út az elejétől a végéig tart. A sötétből a teljes ragyogásba. Vajon meg tudjuk-e gyújtani szívünkben is az első gyertya lángját és hinni Önmagunkban, a szeretetben és abban, hogy bármi megvalósulhat, csak akarat kérdése?!

Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai. /Ron Cristian/

Mi lenne, ha mutatnék egy megfelelő eszköztárat ahhoz, hogy kitartóan végigvihesd az önmagadba vetet hitet, elérhesd a célodat⁉️

Az ONLINE SELF-COACHING ÖNISMERETI TANFOLYAM segítségével elkezdheted megvalósítani álmaidat, átalakítani kapcsolataidat, jobban megismerni Önmagadat! Én itt leszek, segítek Neked! Jelentkezz az anyalelekegyensuly@gmail. com-on, vagy facebook üzenetben. Mennyivel jobban indulna az új év, ha már tudatosabban kezdenéd, nem igaz?! További részletek Anyalélelkegyensúly honlapomon. Cocahing nőknek, anyáknak. Kattints a képre: 

img_1855levagott.jpg 

 

Kövess az Anyalélekegyensúly Facebook oldalamon, hogy minden friss bejegyzésemet lásd! Kattints az alábbi ikonra: 

768px-facebook_home_logo_old_svg.png

 

 

Lépj be Nőilélekegyensúly csoportomba, ahol rengeteg hasznos, fejlődés érdekét szolgáló tartalmat teszek közzé, itt indulnak a kihívások, itt tudunk beszélgetni egymással. Csatlakozz, hogy Te is kiegyensúlyozott nő legyél! 

Kattints:

facebookgroup.jpg

 

  

Előző cikkeimből ez is érdekelhet: 

Testi-lelki egyensúly titka

Hogyan szokjunk le a rágódásról, összehasonlításról?

Hogyan hat a pozitív gondolkodás boldogságunkra?

Hogyan hat a hála boldogságunkra?

Hogyan tudunk igazán boldogok lenni?

8 jó tanács a bölcsőde, óvoda kezdéshez

5 tipp a kikapcsolódáshoz

Hogyan legyen szuper nyaralásunk gyerekkel? – 5 jó tanács+ ajándék letölthető pakolós lista

Hogyan tudod feltölteni gyermeked szeretettankját?

Hogyan szeressünk, hogy azt a másik is érezze?

Mobilok töltőn, anyuka töltődik

Miben is segít egy anyacoach? 

Hogyan és miért lettem Anyacoach?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyalelekegyensuly.blog.hu/api/trackback/id/tr6615334860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása